Rokrezo 0 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego wiek: ok powiem tak dokładnego wieku nie podam ale jestem ogarnięty nick: Rokrezo Opowiedz coś o sobie: generalnie interesuje sie astronomią ale czasami pogram w gierki ale nom mam lagi ale i tak gram i się staram dawać z siebie 110% i pomagać! (mimo to że mam 5 letniego laptopa xd) też nagrywam na yt o czym warto wspomnieć ponieważ mogę robić odc z serwera. Ranga na którą chcesz aplikować: mam znajomość komend z czystego mc i z pluginów ale nie jestem jakoś mega dobry myślę że taki helper ponieważ nie chce na start admina bo wiem że tak o nie dacie więc możecie zobaczyć moje skillsy i najwyżej dacie mi lepszą range jeśli będę dobry. Ile czasu dziennie możesz poświęcać na serwer?: Nie mg tego określić ponieważ posiadam swój ale myślę że około 2-3h max 4h na serw mg poświecić wiem że mało ale no może poświęce więcej. Czas spędzony na serwerze: Myślę że jak to czytacie to może 3-4h ale serwer fajny d: Jaka jest twoja znajomość komend potrzebnych na tym stanowisku?: Dobre na helpera takie 7/10 a na admina 9/10 Czy posiadasz jakieś doświadczenie? Jeśli tak, opisz je: Miałem 1 raz technika 1 raz opa na długi czas a teraz mam serwer także mogę powiedzieć mam całkiem spore doświadczenie. Czemu akurat my?: Ponieważ podoba mi sie serwer i jest mega ładny spawn. naprawdę serwer mega fajny. Czemu to Ciebie mamy wybrać do naszej administracji?: Myślę że się sprawdzę i będę pomagać 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matis2341 3 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Rokrezo, aby być w Administracji Serwera potrzeba być 50 godzin na serwerze, więc jeśli to zrobisz napisz podanie jeszcze raz. Poza tym wydajesz się dosyć miły i przyjazny. Podanie mógłbyś trochę poprawić pod względem interpunkcji, ale na plus jest to, że nie robisz błędów ortograficznych. Podsumowując, pograj jeszcze na Serwerku, popracuj nad interpunkcją i będę na tak :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Notro 7 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Na nie. 1. nie masz 50h co jest wymagane 2. skoro masz serwer to raczej nie ma o czym gadać, musisz wybrać co chcesz 3. "Dobre na helpera takie 7/10 a na admina 9/10" czo? znaczy admin musi znać wszystkie komendy moderatora wiec nie rozumiem co tutaj zaszło 4. na helperze duzo nie ma do roboty w tym czasie i chyba się to nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokrezo 0 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, matis2341 napisał: Cytat Edytowane 2 Lutego przez Rokrezo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aftellen 6 Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego Na nie. Nie spędziłeś wymaganych 6h. Odpowiedź na pytanie o znajomość komend jest niezrozumiała. Liczne błędy interpunkcyjne. Skoro masz swój serwer, to raczej nie masz czasu na ten. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafalR 51 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego W dniu 2.02.2021 o 10:34, Rokrezo napisał: wiek: ok powiem tak dokładnego wieku nie podam ale jestem ogarnięty nick: Rokrezo Opowiedz coś o sobie: generalnie interesuje sie astronomią ale czasami pogram w gierki ale nom mam lagi ale i tak gram i się staram dawać z siebie 110% i pomagać! (mimo to że mam 5 letniego laptopa xd) też nagrywam na yt o czym warto wspomnieć ponieważ mogę robić odc z serwera. Ranga na którą chcesz aplikować: mam znajomość komend z czystego mc i z pluginów ale nie jestem jakoś mega dobry myślę że taki helper ponieważ nie chce na start admina bo wiem że tak o nie dacie więc możecie zobaczyć moje skillsy i najwyżej dacie mi lepszą range jeśli będę dobry. Ile czasu dziennie możesz poświęcać na serwer?: Nie mg tego określić ponieważ posiadam swój ale myślę że około 2-3h max 4h na serw mg poświecić wiem że mało ale no może poświęce więcej. Czas spędzony na serwerze: Myślę że jak to czytacie to może 3-4h ale serwer fajny d: Jaka jest twoja znajomość komend potrzebnych na tym stanowisku?: Dobre na helpera takie 7/10 a na admina 9/10 Czy posiadasz jakieś doświadczenie? Jeśli tak, opisz je: Miałem 1 raz technika 1 raz opa na długi czas a teraz mam serwer także mogę powiedzieć mam całkiem spore doświadczenie. Czemu akurat my?: Ponieważ podoba mi sie serwer i jest mega ładny spawn. naprawdę serwer mega fajny. Czemu to Ciebie mamy wybrać do naszej administracji?: Myślę że się sprawdzę i będę pomagać 🙂 To jakiś żart? Całe te podanie to jeden żart. Zdecydowanie na nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi